Jag hade nöjet att arbeta med Conny under produktionen av min bok “Lyft luren - bli framgångsrik”, som släpps på Lava Förlag den 5 september 2017. Utöver att Conny är en extremt skicklig skribent har han en förmåga att snabbt sätta sig in i nya sammanhang. Han är professionell, kunnig och dessutom en mycket trevlig person att arbeta med. Jag rekommenderar Conny å det varmaste.
— Henrik Bromée, Managing Director Euler Hermes Sweden

INTRODUKTION

Spökskrivare, redaktör och lektör

SPÖKSKRIVARE

REDAKTÖR
&

LEKTÖR

COPYWRITER

REFERENSER

Varför anlitar man någon som Conny?

Du skulle inte klä dig i en dålig kostym, eller en gammal klänning, när du vet att du ska träffa människor som är viktiga för din framtid. Behandla din text på samma sätt och respektera det gamla uttrycket om att första intrycket varar. 

Och sanningen är förstås att du får vad du betalar för också på det här området. Ett gott tips är att ställa dig själv följande tre frågor när du ska anlita någon för att arbeta med ditt material: Vad har de bevisligen gjort tidigare? Är deras kunder nöjda? Känns priset rimligt i förhållande till arbetsinsatsen? 

Jag har lång erfarenhet av allt från spökskrivande och copy till lektörs- och redaktörsarbete. Uppdragsgivare är privatpersoner, företag och organisationer. 

För att diskutera ditt projekt - hör av dig. 

Conny är mer än en redaktör eller coach. Han är en kreativ samtalspartner som hjälper mig att ta mitt författarskap vidare och som ger mig energi när jag behöver det.”
— Lars Rambe