Introduktion

Conny är mer än en redaktör eller coach. Han är en kreativ samtalspartner som hjälper mig att ta mitt författarskap vidare och som ger mig energi när jag behöver det.
— Lars Rambe

Att börja enkelt

Du skulle inte klä dig i en dålig kostym, eller en gammal klänning, när du vet att du ska träffa människor som är viktiga för din framtid. Behandla din text på samma sätt och respektera det gamla uttrycket om att första intrycket varar. Texten ska spegla dig på ett trovärdigt och korrekt sätt. 

Med det sagt: Jag gillar ärlighet, och ger kostnadseffektiva råd när det gäller textarbete. Sanningen är förstås att du får vad du betalar för också på det här området. Ett gott tips är att ställa dig själv följande tre frågor när du ska anlita någon för att arbeta med ditt material: Vad har de bevisligen gjort tidigare? Är deras kunder nöjda? Känns priset rimligt i förhållande till arbetsinsatsen? 

Jag har lång erfarenhet av allt från copywriting till lektörs- och redaktörsarbete. Uppdragsgivare är privatpersoner, företag och organisationer. För att diskutera ditt projekt - hör av dig.

Vad kan jag hjälpa dig med?

DITT ROMANPROJEKT

Oavsett var du befinner dig i ditt projekt, så kan jag hjälpa dig att ta det vidare. Jag har arbetat som lektör, redaktör och coach under mer än 15 år, och har samlat på mig rejält med erfarenhet och referenser. Du bokar mig som coach, redaktör eller lektör. 

COPY

När jag inte arbetar som texthjälp till andra författare och företag, så rör jag mig i reklambranschen. Under flera år på byrå i Skåne arbetade jag med allt från kommuner och landsting till multinationella storbolag. 

SPÖKSKRIVARE

Att skriva en bok är ett stort åtagande och alla hinner helt enkelt inte, trots att de har både idén och kunskapen om hantverket. Det är då man plockar in en professionell spökskrivare, som förvandlar löst stoff till stjärnböcker.